Družinsko podjetje

Optika Maretič Debeljak je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1968. Podjetje je ustanovil gospod Milan Maretič. Nekaj let kasneje je podjetje prevzela hči Karmen, ki ga je uspešno vodila vse do konca leta 2018. Leta 2014 se ji je pridružil sin Matic, ki je danes diplomirani optometrist. Z letom 2019 je prevzel vodenje družinske optike v kateri mu še vedno pomaga gospa Karmen. To je za naše podjetje že tretja generacija, kar si štejemo v veliko čast.

Optika Maretič Debeljak, kot družinsko podjetje stremi h osebnemu pristopu, kakovosti in zadovoljstvu svojih strank, kar nas vodi že od ustanovitve daljnega leta 1968.

Ukvarjamo s pregledi vida, izdelavo, prodajo korekcijskih ter sončnih očal in kontaktnih leč. Nudimo vam pestro izbiro modernih korekcijskih okvirjev priznanih svetovnih proizvajalcev in priznanih blagovnih znamk, kot so: Jisco, Ray Ban, Rodenstock, Etnia Barcelona, Kaoss, S'Oliver, Reserve, Betty Barclay, Masao, Bolon, Helly Hansen, Oga, Jean Reno in drugi.

Izbirate lahko tudi med kvalitetnimi stekli proizvajalcev Zeiss, Rodenstock, Alcom in drugimi. Prodajamo specialna povečevala za slabovidne, mehke kontaktne leče, poltrde kontaktne leče, tekočine za čiščenje in vzdrževanje kontaktnih leč, čistila za očala in druge optične produkte.

Delovni čas

  • od Ponedeljka do Petka: 8.00 - 12.00, 15.00 - 18.00
  • Sobote, Nedelje in prazniki zaprto.

Pošljite nam sporočilo

In z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!