Sončna očala

Prodajamo kvalitetna sončna očala za vse priložnosti. Lahko vam izdelamo tudi sončna očala z dioptrijo. Izbirate lahko med  najrazličnejšimi barvnimi odtenki in stopnjami zatemnitve. Kot osnovne barve so siva, zelena, rjava, črna in njihovi prelivajoči odtenki. Lahko izberete tudi barvo po vaši želji. Stekla so lahko polarizirana, imajo poleg UV filtrov izboljšan kontrast ali različne odbojne sloje poleg antirefleksa npr. zrcalni nanos zlatega, srebrnega, rdečkastega, zelenkastega ali modrega odtenka. Vsi dodatki za vas pomenijo izboljšanje ostrine vida, zmanjšanje bleščavosti, večje udobje in zadovoljstvo. Na izbiro imamo modna sončna očala priznanih blagovnih znamk, v katera vam lahko vgradimo tudi sončna stekla z dioptrijo.

Rodenstock, Mormaii, Jisco, Ziggy, Faconnable, Max Mara, Ray Ban, Etnia Barcelona, Jean Reno, Luxotica, Bolon, Helly Hansen, Dutz, Red Bull, Betty Barclay, Max & Co., Visibilia, Oga, Morel, Lightec...

Korekcijska očala

Nudimo vse vrste korekcijskih očal, od enožariščnih za daljavo in bližino, do progresivnih ter delovnih, ki so lahko prilagojene za delo na računalniku ali v prostoru. Vsa imajo skupen imenovalec in sicer kvaliteto, za kar skrbimo s kvalitetnimi produkti in nenehnimi izobraževanji, da vam lahko kar najbolje svetujemo in pomagamo zadovoljiti vaše potrebe.

Očala niso samo korekcijski pripomoček, želimo ustvariti vaše zadovoljstvo tudi s pravilno izbiro materialov, oblike in barve, glede na vaše individualne potrebe, želje in anatomijo vašega obraza. Tudi običajna korekcijska očala vam dajejo ugled, samozavest, uspešnost in izboljšujejo vašo samopodobo.

Pošljite nam sporočilo

In z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!