Skip to content

Sončna očala in sončna očala z dioptrijo

Izdelujemo vrhunska dioptrijska sončna očala za vse priložnosti, tudi za šport in prosti čas. Izberete lahko najrazličnejše barvne odtenke in zatemnitve. Kot osnovne barve so to siva, zelena, rjava in njihovi prelivajoči odtenki. Lahko izberete tudi barvo po vaši želji. Stekla so lahko polarizirana, imajo poleg UV filtrov izboljšan kontrast ali različne odbojne sloje poleg antirefleksa npr. zrcalni nanos zlatega, srebrnega, rdečkastega ali modrega odtenka. Vsi dodatki za vas pomenijo izboljšanje ostrine vida, zmanjšanje bleščavosti, udobje in zadovoljstvo. Na izbiro imamo modna sončna očala priznanih blagovnih znamk, v katera vam lahko vgradimo tudi stekla z dioptrijo.

Rodenstock, Mormaii, Jisco, Ziggy, Faconnable, Max Mara, Ray Ban, Etnia Barcelona, Jean Reno, Luxotica, Bolon, Helly Hansen, Dutz, Red Bull, Betty Barclay, Max & Co., Visibilia, Oga, Morel, Lightec...

Korekcijska očala

Nudimo vse vrste korekcijskih očal, od enožariščnih za daljavo in bližino, do progresivnih ter delovnih, ki so lahko prilagojene za delo na računalniku ali v prostoru. Vsa imajo skupen imenovalec in sicer kvaliteto, za kar skrbimo z nenehnimi izobraževanji, da vam lahko kar najbolje svetujemo in pomagamo reševati vaše potrebe.

Očala niso samo korekcijski pripomoček, želimo ustvariti vaše zadovoljstvo tudi s pravilno izbiro materilov, oblike in barve, glede na vaše individulane potrebe, želje in anatomijo vašega obraza. Tudi očala vam dajejo samozavest, uspešnost in izboljšujejo vašo samopodobo.

Pošljite nam sporočilo

In z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!